23948sdkhjf

Vestfrost trodser krisen

Flot regnskab fra hvidevareproducenten, der løfter indtjeningen til et nyt niveau.
En solid vækst i omsætningen på 20% kombineret med at der er lagt låg på omkostningerne. Det er opskriften på den solide fremgang i indtjeningen, som Vestfrost A/S har præsteret i 2012.

Fremgangen er ikke mindst bemærkelsesværdig set i lyset af, at indtjeningen hos Vestfrost A/S i de senere år har ligget og skvulpet omkring nulpunktet.

Flot fremgang drevet af vækst og beskeden stigning i omkostningerne
Den flotte fremgang i indtjeningen er realiseret på trods af stærk konkurrence i markedet og store ekstra omkostninger til indkøring af et nyt produkt i 1. halvår, skriver Vestfrost A/S i sit regnskab.

Bruttoresultatet stiger nogenlunde i takt med omsætningen, men kapacitetsomkostningerne er faldet svagt på trods af den solide vækst i omsætningen. Det medvirker til at løfte det primære resultat til 25,0 mio. kr. fra langt mere beskedne 7,6 mio. kr. i 2011. Vestfrost A/S har blandt andet haft fokus på at overflytte løntunge ydelser fra Danmark til datterselskabet i Ungarn, fremgår det af regnskabet.

Forventer uændret resultat før skat i 2013
På trods af den stærke vækst i 2012 forventer Vestfrost A/S et uændret resultat før skat i 2013. Der vil være fortsat fokus på at udnytte synergierne mellem virksomhederne i Ungarn og Danmark, påpeger Vestfrost A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08