23948sdkhjf

Dansk restaurantkæde ekspanderer

Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde i vækst. Med åbninger i Horsens og Aalborg vokser kæden fra fire til seks i år.
Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Sønderjylland, hvor idéen til konceptet tilfældigt startede på den familieejede Fole Høkerkro i 1996.

Kroen lå dengang placeret ovenpå en gammel købmandsforretning og var oprindelig hjemsted for vinsmagninger med småretter til. Interessen til vinsmagningerne voksede med sådan en fart, at familien valgte at gøre kroen til en rigtig spiserestaurant, men med et lidt anderledes koncept.

Restauranten tilbyder en stor grillbuffet med 12 forskellige slags kød med tilhørende salatbar og frit valg af forretter og garniture til hovedretterne.

Konceptet med den store grillbuffet har nu vundet indpas flere steder i landet. Første restaurant åbnede i Kolding i 2009. Siden har konceptet fundet vej til Odense og Aarhus og i 2013 er der yderligere to nyåbninger på vej.

I den nye Restaurant Flammen i Aalborg bliver der plads til 430 gæster og restauranten søger i øjeblikket efter 100 nye maedarbejdere. Det skriver Nordjyske.dk.

- Vi regner med, det bliver byens største restaurant, siger Flammens Buster Larsen til Nordjyske.

Restaurant Flammen åbner i Aalborg i slutningen af april.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093