23948sdkhjf

Skæv start for Orana

Mange års uroligheder i Egypten, satte Oranas fabriks-planer i Egypten i bero. Nu starter den danske producent af industri-frugt endelig sin egen produktion.
Orana har været igennem seks års kamp og udskiftning af fem ledere, inden det nu endelig lykkes at komme på plads med sin nye fabrik i ørkensatellitbyen Badr City udenfor Kairo. Det skriver Børsen i dag.

- Det har taget alt for lang tid, men Muhammedkrisen generede i nogle år, og den globale økonomisk krise samt den egyptiske revolution for to år siden gjorde, at vi satte etableringen af fabrikken på hold. Imens fortsatte vi salg og udviklingsarbejde fra en lejlighed i Helliopolis ved lufthavnen i Kairo, fortæller ejeren af Orana, direktør Niels Østerberg til avisen.

Niels Østerberg fortæller desuden, at det har været svært at finde de rigtige folk til at styre den egyptiske forretning. Der har været fem mand før ansættelsen af 28-årige Peter Kil Rasmussen, som med titlen ass. general manager bliver farikkens daglige leder.

Den nye fabrik skal ud over at levere til det voksende egyptiske marked også gøre Orana mere konkurrencedygtig i Mellemøsten generelt og fungere som brohoved for afsætning til vækstmarkeder i Afrika.

Orana Egypt omsætter ifølge direktøren allerede for omkring 20 mio. kr., og med etableringen af den egyptiske produktion venter han at dette tal stiger til 50 mio. kr. inden for bare to år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111