23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Scanion- Ozon, indeklima & luftmiljø

Udløber
1. marts 2034

Scanion tilbyder rådgivning og løsninger indenfor behandling af udsugningskanaler og indeklima generelt.

Scanion er eksperter i ozonanlæg. Hør mere om, hvordan vores anlæg…

-fjerner lugtgener med op til 95%
-renser luften i dine udsugningskanaler for fedt og skidt
-giver mulighed for at genanvende udsugningsluftens varme i en varmeveksler
-fjerner skadelige bakterier og andre mikroorganismer
-nedsætter risikoen for køkkenbrande
-forlænger levetiden på dit ventilationssystem
-Få et renere og sundere køkkenmiljø, der også er billigere i drift.

 
En løsning, der matcher dine behov
Det er vigtigt for helbredet og vores velbefindende, at luften, vi opholder os i, er fri for skadelige stoffer, dvs. farlige partikler, gasser og mikroorganismer.

Scanion rådgiver dig om tilpassede løsninger indenfor behandling af luften med ioner, ozon , cleanair, aircleaner, biotech og luftforbedrende kombinationssystemer.

Skadelige stoffer kan være partikler, der er så lette, at de svæver på luftstrømmene uden at falde til jorden som støv. Det kan være gasser, som giver lugtgener og som i værste fald skader luftveje og helbred. Ikke mindst kan mikroorganismer forurene luften i rummet omkring os. Svampesporer, bakterier og vira er blot eksempler. Mikroorganismer kan skade helbredet, men de fordærver også fødevarer og ødelægger dyrt materiale.

Vores løsninger tilpasses dit særegne miljø. Vi er eksperter i at imødekomme både de helt unikke og de mere traditionelle behov i forhold til luftmiljø. Vi hjælper dig med at skabe præcist det luftmiljø, du har brug for i din branche og virksomhed.
Eksperter i ozonisering og ozonanlæg
Scanion er stærkest i Danmark på rensning af luft i udsugningskanaler med ozon.

Ozongeneratorer bruges typisk i industri- og storkøkkener, hvor de meget effektivt renser luften i dine udsugningskanaler for fedt, gasser og mikroorganismer.

Ozon luftrenseren – den videnskabelige forklaring
Ozon reagerer med organiske stoffer – blandt andet fedtstof.

Når fedtstof udsættes for ozon, opløser fedtet sig til vanddamp (H2O) og kultveilte (CO2) samt tørre partikler, der består af fortrinsvist kulstof C.

Din udsugning blæser vanddamp og kultveilten ud, når den kemiske proces er tilendebragt. De tørre kulstof C-partikler forsvinder som fint støv, der nemt fejes ud af udsugningen under rengøring.

Mindre fedt og 95% færre lugtgener
Et velfungerende ozonanlæg renser luften i dine udsugningskanaler for fedt og fjerner lugtgener med op til 95%.

Hvis din udsugning er ren for fedt og skidt, reducerer du ikke blot faren for køkkenbrande. Du forlænger levetiden på dit ventilationsanlæg. Du sparer tid og penge på besværlig rengøring. Du fjerner grobund for udvikling af gasser og skadelige mikroorganismer, som svampesporer, vira og bakterier.

Du bliver også i stand til at genanvende varmen i luften, der suges ud af udsugningen. Det kan du gøre vha. en varmeveksler, som uden et ozonanlæg ikke vil kunne bruges, fordi fedt i luften ville ødelægge den.

Hvem køber vores AirMaid anlæg?
Der er mange fordele ved et ozon-anlæg fra Scanion og derfor finder du også yderst velrenommerede firmaer som McDonalds, Novo Nordisk, Siemens, Burger King og Coca Cola i Scanions kundeportefølje.

Når du samarbejder med os, får du et renere og sundere luftmiljø og indeklima og et ventilationssystem, der tilmed er billigere i drift. Det har nævnte virksomheder og andre af vores kunder dokumenteret erfaring med.

Hør mere om AirMaid !
Find mere info om vores ozonanlæg i menuen til venstre. Her finder du også en Cost Benefit Analyse, vi har udført for at klarlægge og præcisere ozonanlæget’s fordele.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte for en snak, der relaterer sig til dit specifikke køkkenmiljø. Vi tager gerne en uforpligtende samtale om dine unikke behov.

Se mere om Ozon, indeklima & luftmiljø.
 

 

 

Scanion ApS
Skovgyden 16
5540 Ullerslev
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14030581
P nummer: 1004749917

Kontaktperson

PMP
Poul Martin Petersen
Salg og rådgivning
pmp@scanion.com

Send til en kollega

0.094