23948sdkhjf

UVC SLUSER – reducer risiko for kontaminering i ren zone

Tilbydes
Udløber
25. august 2023

Fokus på  hygiejnekravene i fødevareindustrien har skabt større interesse for overgangene mellem rene og urene zoner og dermed de sluser, der længe er blevet anvendt i f.eks. medicinalindustrien.

Formålet med sluser er at fjerne den kontaminering der sker, når personer, paller, værktøj, emballage, trucks mm overføres fra urene til rene zoner. Ved at personer eller genstande dekontamineres når de passerer slusen fra uren zone, reduceres risikoen for at bringe utilsigtet mikrobiologi med ind i den rene zone. Og det kan ofte være en rigtig fornuftig og god investering.

Et eksempel på en enkel dagligdagsopgave med stor kontamineringsrisiko kan være når en ekstern håndværker skal arbejde i en ren zone. Håndværkeren skal igennem de almindelig procedurer for at bevæge sig ind i ren zone. Men hvad med værktøjet? Det har f.eks. været med i bil, på værksted eller i andre virksomheder, og bliver måske bragt ind i ren zone i en kontamineret taske. Her vil en sluse – f.eks. en desinfektionsbox bygget efter de krav og størrelser, der er behov for - kunne løse et ellers oplagt kontamineringsproblem.

Hos FHS Scandinavia har vi forskellige løsninger til sluser. Alt efter udfordring, kan vi tilbyde teknologier baseret på UV-C eller LED UV.  Teknologien findes og er dokumenteret, det afgørende er, at den passer til netop din udfordring!  Vi kan ud fra de oplyste specifikationer udregne hvor meget UV, der skal til for at opnå et ønske om f.eks. Log 1 eller Log 5 reduktion. Med andre ord, dosering er helt afgørende for at opnå det ønskede mål.

Ring til os eller check vores hjemmeside og vi kan hjælpe med at finde den rigtige løsning.
Udbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.171