23948sdkhjf

Desinfektion af drikkevand, procesvand eller spildevand. Store besparelser med UV-C eller Ozon

Tilbydes
Udløber
10. september 2021

Vand er en kostbar ressource – både økonomisk og miljømæsigt. Derfor giver det mening at bruge ressourcer på rensning eller dekontaminering af vand. Hos FHS Scandinavia har vi gode erfaringer i at dekontaminere vand og andre flydende produkter med UVC og ozon. Og vi har gode eksempler på store besparelser ved f.eks. recirkulering af procesvand.

I mejerier hvor man anvender saltlagekar, er UVC et godt redskab til desinfektion, men også de steder, hvor man anvender en mejeritank som buffertank til kølevand, er der store fordele at hente. Læs vores case om hvordan et specielbygget UV-C anlæg sikrer at totalkim i buffertanken ikke overstiger det tilladte niveau. I andre tilfælde er det mest effektivt at bruge ozon til saltlagedesinfektion, da ozon ligesom UVC reducerer skimmel, sporer og bakterier på en effektiv – og innovativ - måde.

Derfor er vi nødt til at kende jeres mikrobiologiske udfordring og målsætning før vi kan anbefale den bedste løsning til netop jeres virksomhed. Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os for mere information.
Udbyder
FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.141