23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Brug UVC, ionisering eller LED-UV ved høje kimtal

Udløber
26. august 2033

FHS Scandinavia har igennem 20 år opnået stor erfaring i at finde løsninger til at nedbringe kimtallet i fødevarevirksomheder – helt uden kemi.

Et højt kimtal kan være et tegn på at hygiejnen kan forbedres. Med FHS Scandinavias dekontamineringsløsninger kan vi finde løsninger, der optimerer hygiejnen på tværs af rum og teknologier – og dette uden at skulle stoppe produktionen.

På vores hjemmeside beskriver vi en case, hvor et mejeri ofte oplever et for højt kimtal på emballage og låg. FHS Scandinavia anbefaler en UV-C installation , som kan installeres i deres eksisterende produktion, og som kan opfylde mejeriets krav til reduktion i kimtallet. En UV-C installation på ”no cure –no pay” betingelse blev installeret og da kimtallet blev reduceret til det ønskede niveau, blev der efterfølgende installeret flere UV-C anlæg i virksomheden.

Læs også casen, der beskriver et problem i et pakkeområde, hvor antal totalkim i perioder er for højt. I casen er LED-UV den bedste løsning og ved at skifte til Antibac LED-UV rør i eksisterende lys-installationer, opnåede man en log1 reduktion i antal toalkim.

 Er du interesseret i at høre mere om vores hygiejneløsninger? Så kontakt os enten på mail eller telefon.

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047