UVC eller ionisering mod skimmel og gær i produktionen?
Da skimmel og gær findes overalt i naturen, er det ikke overraskende at mikroorganismerne let spores i fødevarervirksomheder. Skimmel og gær fungerer også som indikatiororganismer for hygiejenestandarden, så de fleste virksomheder har automatisk fokus på disse parametre.
Hos FHS Scancianvia har vi gode erfaringer med at sænke gær og skimmelnivauet ved at bruge ionisering, men alt efter udfordring tilbyder vi også andre løsninger - f.eks. baseret på UVC. Det afgørende er, at vi i samarbejde med kunden finder den optimale løsning ud fra kundens behov.
I alle områder, hvor skimmel og gær er en udfordring, kan vi bidrage med et bedre produktionsmiljø. Det betyder, at krav til holdbarhed kan overholdes eller endda forbedres, og omkostninger til returvarer og reklamationer reduceres. Derudover oplever medarbejder oftest en mærkbar forbedring af indeklimaet.
Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil have en snak om mikrobiologiske udfordringer, så er du meget velkommen til at ringe til os på 27 62 61 73. Du kan også hente inspiration på vores hjemmeside.