23948sdkhjf

UVC i kølefordampere - UVR - virker mod Covid-19

Tilbydes
Udløber
26. august 2023

I maj 2020 blev et stort slagteri i Tyskland ramt af Covid-19 og over 1500 medarbejdere blev smittet. Der blev iværksat en undersøgelse for at finde årsagen til den enorme smittespredning. Kølefordampere viste sig at spille den vigtigste rolle.

Det er nu videnskabeligt dokumenteret at kølefordampere var hovedårsag til spredning af Covid-19 i  Tysklands største kødforarbejdningsvirksomhed i maj 2020 (Tysk Publikation fra 23.7.2020 - se link "SARS-CoV-2-Ausbruch in deutschem Fleischzerlegebetrieb") og at transmission med aerosoler over 8 meter blev konstateret.
De anbefalede ”sikre” afstande på 1-2 meter er dermed ikke virkeligheden i afkølede miljøer. Luften recirkuleres med enorme fordampere og hvis man har én inficeret person, går det stærkt:  Konklusionen er, at: "Almindelige driftsbetingelser i industrielle kødforarbejdningsanlæg fremmer risikoen for SARS-CoV-2 og superspredning-begivenheder."  Illustration af et typisk slagteri med kølefordampere er vist på det vedlagte foto  - et eksempel på, hvordan smitten spredte sig på det tyske slagteri.

Den videnskabelige artikel konkluderer også,  at ultraviolette enheder er et middel til at reducere infektionsrisici. Derfor har vores schweiziske UVC-leverandør SterilAir nu travlt med at levere til den tyske kødindustri. Og SterilAirs anbefaling er en kombination af UVC på fordampere og UVR-4K (se UVR-præsentation). Med disse erfaringer (se UVR-test) er vi hos FHS Scandinavia klædt godt på til at tilbyde UVC og UVR til den danske kødforarbejdningsindustri, som et vigtigt middel mod spredning af Covid-19.

Det er vigtig at tilføje, at UVC-installationer ikke bare hjælper mod Coronavirus, som er aktuelt lige nu. Renere kølefordampere reducerer rengøringsomkostningerne og forbedrer luftkvaliteten. UVC-luftdesinfektion reducerer krydskontaminering via luften, og forbedret lufthygiejne vil også føre til en bedre slutproduktkvalitet - se vedlagte katalog.

Hvis du har spørgsmål om UVC i kølefordampere eller vil vide mere om UVR, så tag fat i os.
Udbyder
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.188