23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Foranalyse - sæt tal på dine mikrobiologiske udfordringer!

Udløber
9. juni 2033

Det er lidt ligesom at købe forsikringer. Vil du sikres mest, er det dyrest, men kan du leve med en mindre risikoreduktion, er ydelsen tilsvarende reduceret. Omvendt er det jo rart at vide, hvor godt du er sikret. Derfor laver vi en målbar foranalyse, der sætter tal på, så du ved hvad du kan opnå.
 
Det kan måske lyde som ren rutine, når vi definerer et problem til at være f.eks. skimmel i luften. Men forud ligger et forstudie, der gør at vi får identificeret problemet på en målbar måde. Og derfor kommer vi også med et bud på, hvad virksomheden kan opnå ved at implementere en løsning som f.eks. giver en hhv 95%  eller 99,99% reduktion af risikoen for kontaminering. 

Foranalyse - hvad sker der?

  • Vi besøger din virksomhed, da det er en vigtig del af forstudiet at se lokaler og forstå produktions-flowet.
  • Vi igangsætter luft- og partikelmålinger samt overfladeprøver på udvalgte spots, som vurderes i forhold til virksomhedens/produktets problemstilling og målsætning.
  • Vi analyserer data i samarbejde med jer.
  • Ud fra konklusion af analyserne udarbejder vi tilbud. Ofte med flere alternativer, alt efter hvor omfattende/sikker løsningen skal være. Fra den ”kronede løsning” til den ”acceptable løsning”.
  • Derefter går vi videre til implementering - se vores arbejdsmodel her og se eksempler på vores CASES her.


 Ekstra rengøring er som at tisse i bukserne… 
Når vi kommer ud og gennemfører vores forstudie oplever vi at mange virksomheder lever med at de f.eks. hvert forår/sommer konstaterer skimmelvækst i lageret og derfor igangsætter ekstra rengøring. 
 
Mange virksomheder i f.eks. frugt og grønt branchen oplever øget skimmelvækst på vægge i sommerhalvåret. Det kan også være andre udfordringer, der ændrer sig i løbet af døgnet, ugen e.lign. Se grafen til øverst til højre  - den blå kurve viser niveauet af mikrobiologi med FHS-løsninger!

Ekstra rengøring fjerner i bedste fald symptomerne i kort tid - men problemet er ikke løst. Disse virksomheder har klaret sig med ekstra rengøring, men når vi identificer det reelle problem, er der store resultater og i mange tilfælde store besparelser i vente.
 
Blandt virksomheder, der bytter ekstra rengøring til en permanent FHS løsning, finder vi ofte brancher som Frugt og Grønt, Mejerier og Bagerier, men vi har gode resultater i alle typer fødevarevirksomheder.  I stedet for ekstra rengøring fjerner vi det egentlige problem med permanente løsninger som UVC, ionisering, ozon og/eller antibakterielle måtter. Så vender problemet ikke tilbage næste dag, uge eller forår!

Kontakt os, hvis du vil vide mere om foranalyser eller om vores løsninger generelt. Har du en mikrobiologisk udfordring, så har vi en dokumenterbar løsning. No cure no Pay!

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062