23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Ren luft i pakkemaskiner giver mindre spild

Udløber
7. april 2033

Hvis luften i og omkring pakkemaskinen er uren, opstår der holdbarhedsproblemer og unødigt spild – hvilket både er skidt for virksomhedens økonomi og miljøet generelt.

Dette er egentlig ikke en nyhed, da vi har hjulpet vores kunder med det i mange år.  Men vi er i tvivl om, hvor gode vi har været til at fortælle om det?

Vi besøgte en kunde, der oplevede udfordringer med holdbarheden på sine produkter. Som en del af vores arbejdsproces, foretog vi en foranalyse og konstaterede via Airsampler-test en uhensigtsmæssig mikrobiologi i luften i og omkring pakkemaskinen.

 Med udgangspunkt i foranalysen anbefalede vi en Airgenic ioniseringsløsning – Airgenic MX-1800  som sammen med etablering af et overtryk i pakkemaskinen forbedrede mikrobiologien i den luft, der naturligt findes i og omkring pakkemaskinen. Vi tog herefter nye luftprøver efter ioniseringen var installeret, og prøverne taget inde i pakkemaskine viste at den uhensigtsmæssige mikrobiologi i luften var fjernet i pakkemaskinen. 

 Effekten kom umiddelbart efter at ioniseringen blev installeret - holdbarheden på produkterne blev målbart længere og kunden kunne konstatere færre returvarer og færre dårlige produkter. Kunden har dermed opnået en langt større sikkerhed for god, ren luft i pakkemaskinen og installationen blev tjent ind på kort tid blot ved at undgå et enkelt returneret vareparti. 

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33963440
P nummer: 1017192147

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047