23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Mykotoxiner Kursus

I alt DKK 2.495 ekskl. moms
Periode(r)
Løbende optagelse

På workshoppen Mykotoksiner, vil du få en grundlæggende teoretisk indgang til den nyeste viden omkring mykotoksiner. Du vil også blive introduceret til de metoder, der i dag anvendes til mykotoksin bestemmelser i både levnedsmidler og foder. Metoderne spænder over ELISA, Lateral Flow Dipsticks og HPLC. Herefter vil der være en præsentation omkring den gældende lovgivning, samt status på hvad der er på vej af reguleringer iht. EU.

Efter den teoretiske del, går vi i træningslaboratoriet og kører en analyse ved brug af Lateral Flow Dipsticks og ELISA. Vi vil forsøge at vælge analyser som er relevante for de deltagere, som tilmelder sig. Derfor kan vi ikke i skrivende stund sige noget om hvilke parametre der vil blive kørt.

Når frokosten er indtaget forsætter vi i laboratoriet med mykotoksinanalyserne og efter denne session evaluerer vi resultaterne med Ridawin softwaren. Inden afrundingen på seminaret vil vi slutteligt fortælle om mulighederne for deltagelse i ringtests, samt QC-materiale til mykotoksin bestemmelser.

Mere information

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Norddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26846358
P nummer: 1009409234

Undervisningsadresse

Food Diagnostics
Kalkværksvej 3B
8500 Grenaa

Send til en kollega

0.047