23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Seminar i Billund: Forstå mættet fedts samspil med andre næringsstoffer

Periode(r)
Løbende optagelse

Mættet animalsk fedt forstærker effekten af flere næringsstoffer i mejeriprodukter og andre fødevarer. Det er på vej til at give en helt ny forståelse af fedts position i kostanbefalinger, De nuværende kostråd har nemlig fortsat fokus på effekten af de enkelte næringsstoffer og ikke hele fødevaren, hvilket er én af grundene til, at . mættet fedt kom og til dels fortsat er i skammekrogen. På den baggrund har Mejeriteknisk Selskab samlet en række eksperter, som har fokus på det mættede fedts indvirkning på sundhed i forskellige sammenhænge på seminar på Hotel Legoland i Billund d. 8. oktober.

Arne Astrup, Københavns Universitet: Mælkematricen og Hjertesundheden
Jens–Erik Beck Jensen, Hvidovre Hospital: Mælkematricen og knoglesundheden
Dennis S. Nielsen, Københavns Universitet: ”Du bliver hvad du spiser – og det gør dine tarmbakterier også”
Preben Jørgensen, DuPont: Har syrnede mælkeprodukter og ost effekt på sundheden?
Marie Stampe Ostenfeld, Arla Foods Ingredients: Mælkematricens komponenter og deres indflydelse på hjernesundhed
Kim Fleischer Michaelsen, Københavns Universitet:  Vegansk kost til små børn 
Henrik J. Andersen, Arla Foods Ingredients : En helhedsorienteret tilgang til mælkematricen og den sundhedsmæssige og ernæringsmæssige effekter

Se et længere interview med Henrik J. Andersen fra Mælkeritidende HER

MejeriForum
Munkehatten 28
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10566703

Undervisningsadresse

Torsdag, 10 oktober, 2019 10:00 - 16:00 Hotel Legoland, Billund.
Billund Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047