23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Kursus i intern audit - fødevaresikkerhed og -kvalitet

I alt DKK 6.800 ekskl. moms
Periode(r)
29. oktober 2024 30. oktober 2024

Formål: At gøre deltagerne i stand til at gennemføre en objektiv audit i overensstemmelse med anerkendte fødevarestandarder

Målgruppe: Personer i fødevare-, emballage eller foderindustrien, der skal gennemføre interne audits på deres virksomhed i henhold til deres fødevaresikkerheds- og/eller kvalitetscertificering, f.eks BRC, IFS eller FSSC 22000.

Indhold: Deltagerne lærer at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på en intern audit, så det sikres at audit er effektiv og resultatskabende for virksomheden. Kurset tager udgangspunkt i de anerkendte fødevaresikkerheds- og kvalitetsstandarders krav til intern audit. Kurset fokuserer på praktiske øvelser, så deltagerne kan inddrage egne erfaringer.

Deltagerne lærer at planlægge og udarbejde skræddersyede tjeklister, og trænes i svære auditsituationer. Herunder trænes i auditteknikker (procesaudits, værdiskabende audits), auditors rolle under audit og effektiv spørgeteknik. Rapporteringsteknik gennemgås, så den bliver enkel og effektiv og i overensstemmelse med de kendte standarder.

Nyekjær Food Consult ApS
Randersvej 21
8870 Langå
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38746499
P nummer: 1022579912

Kontaktperson

HN
Henning Nyekjær
hny@nfconsult.dk

Undervisningsadresse

Hotel Horisont Agro Food Park 10 8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047