23948sdkhjf
Del siden
Kursus

HACCP kursus

I alt DKK 6.800 ekskl. moms
Periode(r)
12. marts 2024 13. marts 2024
18. juni 2024 19. juni 2024
5. november 2024 6. november 2024

Formål: At gøre deltagerne i stand til at opbygge HACCP-system i overensstemmelse med kravene i ISO 22000, BRC, IFS og GMP+.

Målgruppe: Kvalitetsmedarbejdere, arbejdsledere og medarbejdere, der sidder i HACCP-teams eller arbejder med HACCP i fødevare-, emballage- eller foderindustrien.

Indhold: Deltagerne lærer sammenhængen mellem CCP, OPRP og PRP, og de lærer de indledende trin at kende, som skal være på plads inden risikoanalysen kan gennemføres. Deltagerne lærer at afdække risikofaktorer, gennemføre risikofaktoranalyse og opstille de rigtige CCP- og OPRP-planer. Læringen sker gennem teori afledt af kravene i de kendte standarder og gennem øvelser, så deltagerne får værktøjerne ind under huden. Deltagerne vil efter kurset kende deres rolle i forhold til HACCP-team og være i stand til at udfærdige en skræddersyet risikoanalyse på egen virksomhed.

Mere information

Nyekjær Food Consult ApS
Randersvej 21
8870 Langå
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38746499
P nummer: 1022579912

Kontaktperson

HN
Henning Nyekjær
hny@nfconsult.dk

Undervisningsadresse

Hotel Horisont
Agro Food Park 10
8200 Aarhus N

Send til en kollega

0.047