23948sdkhjf
Del siden
Kursus

ISO 22000:2018 og FSSC 22000 vers. 6 Fødevaresikkerhedsledelse (FØD2)

I alt DKK 12.000 ekskl. moms
Periode(r)
10. september 2024 11. september 2024

Kurset er for dig, som arbejder eller skal arbejde med fødevaresikkerhedsledelse efter ISO/FSSC 22000. Blandt fokusområderne er Food Fraud og Food Defence.

Kursusudbytte

Målet med kurset er, at deltagerne får et grundlæggende kendskab til fødevaresikkerhedsledelse med udgangspunkt i FSSC 22000 og ISO 22000 samt de tekniske ISO/TS standarder (22002-X).

Kravene i ISO 22000 og FSSC 22000 kan anvendes i alle typer af systemer til fødevaresikkerhedsledelse opbygget efter HACCP principperne.

Kurset kan også afholdes som et virksomhedstilpasset kursus, kontakt os for yderligere information.  

Indhold

  • Den overordnede struktur af ISO 22000
  • FSSC 22000, herunder:  Den overordnede struktur, sammenhæng med ISO 22000, krav til anvendelse af tekniske standarder, supplerende FSSC-krav (TACCP, VACCP) og global Food Safety Initiative (GFSI)
  • Introduktion til HACCP, TACCP, VACCP
  • Krav til ledelsen og HACCP-teamet
  • Krisehåndtering
  • Fastlæggelse af god fremstillingspraksis/basisprogrammer
  • Risikofaktoranalyse og vurdering HACCP, herunder brug af procesflow
  • Risikofaktoranalyse i forhold til food defence (TACCP) og food fraud (VACCP)
  • Fastlæggelse af kontrolpunkter (CCP/OPRP) samt planer for disse
  • Validering og verifikation af virksomhedens processer
  • Afvigelseshåndtering for produktion og system med fokus på årsagsanalyse for at sikre læring og værdi.

Virtuelt kursus
Dette kursus kan gennemføres virtuelt.

Kontakt os for at høre om mulighederne.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

Undervisningsadresse

I Brøndby (januar), Vejen (september) eller virtuelt.
Brøndby Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.065