23948sdkhjf

Undgå skimmel, gær og virus i produktionen!

Sælges
Udløber
30. november 2023
Stand
Ny
Producent
Airgenic
Model
CX 300
Årgang
2019

Ren luft er det bedste udgangspunkt for at reducere skimmel, gær og bakterier i produktionen. I naturen sker det bl.a ved UVC strålingen i sollyset, da der naturligt skabes ioner i luften. Ved hjælp af ioniseringsteknologien genskabes denne proces  indendørs ved brug af ioniseringsanlæg fra Airgenic. For at få den optimale effekt har vi hos FHS Scandinavia stor erfaring i at tilbyde den rette løsning for ren luft i din virksomhed.

Herunder en udtalelse fra en kunde fra mejeribranchen: ”Efter at have installeret ionisering fra Airgenic i vores ventilationsanlæg, har vi oplevet meget store forbedringer i luftprøver. Vi har undgået uønsket afvigelser – også i perioder, hvor klimaet udendørs normalt viser øget antal skimmelsporer. Forbedringerne i prøverne kom umiddelbart efter montering og har holdt niveauet lige siden. Samtidig føles luften i fabrikken ren og frisk, hvilket giver et bedre arbejdsklima”.

Se produktspecifikationer her.

Kontakt os for mere information på 27 62 61 73 eller på vores hjemmeside, hvor du også kan læse om ren luft hos brødproducent.
Sælger
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125