23948sdkhjf

Fiskefirma slår sig ned i Vejen

Når AquaPri bygger sit nye fabriksanlæg til 55 mio. kr. bliver det i Vejen Kommune.
AquaPri har gennem længere tid været på udkig efter et sted at placere deres nye anlæg til fiskeopdræt, og valget er nu faldet på Vejen Kommune.

Den beslutning falder i særdeles god jord i Vejen Kommune, som har et stort ønske om at blive Danmarks nye fødevarecentrum. Med AquaPri på krogen understøttes den begyndende klyngedannelse i kommunen.

- Vi er meget glade for at en stor virksomhed som AquaPri har valgt Vejen Kommune, og at vi sammen med virksomheden skaber mulighederne for at etablere virksomheden hos os, udtaler borgmester Egon Fræhr.

Omhyggelig udvælgelsesproces
AquaPri's direktør Henning Priess forklarer, at virksomheden har været meget omhyggelig med at undersøge forholdene i Vejen Kommune inden beslutningen blev truffet.

- Det har været afgørende for os, at vi er blevet rigtigt godt modtaget i Vejen Kommune, og at vi har fået en meget professionel behandling igennem hele forløbet, fortæller han.

Fakta
AquaPri er en stor dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at opdræt af spisefisk, blandt andet sandart og ørred. Virksomheden havde i 2012 en nettoomsætning på 170 mio. kr. Virksomheden har fået 22 mio. i støtte fra Erhvervsstyrelsen og EU og skal selv finansiere 33 mio. til det nye anlæg.
Virksomhedens placering i Vejen Kommune er afhængig af tilladelse til at bygge anlægget, og der er derfor igangsat planlægning med en foroffentlighedsfase, hvor borgere og andre kan komme med gode ideer til projektet. Foroffentlighedsfasen løber fra tirsdag den 19. april til 21. maj 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125