23948sdkhjf

Carlsberg mister topleder i Asien

Efter knap fire år i bryggeri-koncernen har nøgleprofil i Carlsberg Asia opsagt samarbejdet.
Roy Bagattini har besluttet at forlade Carlsberg-gruppen, hvor han siden 2009 har været Senior Vice President, Asia og medlem af Executive Committee. Han tiltræder en stilling i Levi Strauss & Company som Executive Vice President og President of Commercial Operations, Asia Pacific, med ansvar for bl.a. den globale reetablering af mærket.

- Jeg beklager, at Roy har valgt at forlade Carlsberg. Ud over at have spillet en vigtig rolle som medlem af topledelsen har han bidraget væsentligt til væksten og udviklingen af vores forretning i den asiatiske region. I den periode, han har stået i spidsen for regionen, har han etableret et stærkt regionalt lederteam og tredoblet forretningen, både i størrelse og hvad angår rentabilitet. Jeg vil gerne takke Roy for den store indsats, han har ydet for Carlsberg-gruppen, og ønske ham held og lykke i hans nye virke, udtaler koncernchef i Carlsberg-gruppen Jørgen Buhl Rasmussen i en fondsbørsmeddelelse.

Roy Bagattini fratræder i juni efter fuldførelse af en række strategiske og organisatoriske initiativer. Processen med at finde en ny Senior Vice President er sat i gang, men indtil udnævnelsen af hans efterfølger vil Jørgen Buhl Rasmussen varetage ansvaret for Asien-regionen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095