23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Agri Nord
Erling B. Vingborg, 54 år, er ansat som ny virksomhedsrådgiver og bliver sparringspartner for landbrug med særlige udfordringer, eks. rådgivning af økonomisk trængte landbrug. (Kilde: Børsen)

Agri Nord er Nordjyllands største rådgivningsvirksomhed med speciale i at levere faglig viden og sparring til aktører inden for landbrugserhvervet.

Agrotech A/S
Lene Frey Jessen, 31 år, er blevet ansat hos som innovationskonsulent i Center for Test og kommer til at arbejde på Agrotechs hovedkontor i Agro Food Park i Aarhus. (Kilde: Børsen)

AgroTech er et Godkendt Teknologisk Serviceinstitut (GTS) for jordbrugs- og fødevareinnovation.

Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV)
Højteknologifondens direktør Carsten Orth Gaarn-Larsen er tiltrædende præsident i Akademiet for de Tekniske Videnskaber og er dermed nu indtrådt i ATV's præsidium (bestyrelse), hvor han overtager præsidentposten om et år. (Kilde: Børsen)

ATV er en privat, uafhængig medlemsorganisation, der arbejder for at fremme innovation, teknisk og naturvidenskabelig forskning og uddannelse samt at styrke samarbejdet mellem virksomheder og universiteter. Organisationen arbejder non-profit og baserer projekterne på medlemmernes frivillige arbejde.

AmCham Denmark
McDonalds Danmarks administrerende direktør, australske Stephen Shillington, er udnævnt til formand for Det Amerikanske Handelskammer i Danmark og overtager posten efter Kim Østrup, der har siddet på formandsposten siden 2010.

Det Amerikanske Handelskammer i Danmark er internationale virksomheders talerør i Danmark.

Læs mere: McDonalds-chef i spidsen for AmCham Denmark


Carlsberg Breweries A/S
Jess Søderberg, Flemming Besenbacher, Jørgen Buhl Rasmussen og Jørn P. Jensen er blevet genvalgt til bestyrelsen. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Jess Søderberg som formand og Flemming Besenbacher som næstformand.

Roy Bagattini forlader Carlsberg-gruppen, hvor han siden 2009 har været Senior Vice President, Asia og medlem af Executive Committee. Jørgen Buhl Rasmussen tager over indtil der er fudnet en ny kandidat.

Læs mere: Carlsberg mister topleder i Asien

Danish Crown
Ole Lyngesen (53) er ansat af Danish Crown som fabrikschef på slagterierne i Faaborg, Oldenborg og Boizenburg.

Læs mere: Ny fabrikschef er til deling

Scandinavian Tobacco Group A/S
Niels Frederiksen, 48 år, er udnævnt til medlem af direktionen og executive vice president i Scandinavian Tobacco Group A/S. (Kilde: Børsen)

Scandinavian Tobacco Group er verdens største producent af cigarer og pibetobak.

Aarhus Universitet
Græske Athanasios Krystallis er udnævnt til professor i fødevarer og forbrugeradfærd på Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences. (Kilde: Børsen)
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.22