23948sdkhjf

Solhjulet solgt til HCH

Den økologiske grossistvirksomhed Solhjulet er blevet solgt og rykker til Silkeborg i løbet af sommeren.
Engrosfirmaet Hedegaard og Christensen Holding i Silkeborg har pr. 15. april overtaget den økologiske grossistvirksomhed Solhjulet. Dermed rykker 50 arbejdspladser fra Taul til HCH Gruppen på Priorsvej i Silkeborg.

I en skriftlig meddelelse til sine kunder udtrykker ejer og stifter Niels Ebbe stor glæde over salget.

- 15. april 2013 blev en stor mærkedag i Solhjulets historie. Fremtiden fandt sin kommende bane. Jeg kunne nemlig overdrage ejerskabet til Hedegaard og Christensen Holding, som vil sørge for, at vores værdier og kompetencer består og udvikles langt hinsides min person, og jeg har været kisteglad og lidt grådlabil måske, skriver Niels Ebbe.

Solhjulet fortsætter i samme navn, selvom den nu er en del af HCH Gruppen, men virksomheden fraflytter det gamle mejeri i løbet af sommeren for at rykke ind i moderne og effektive lokaler i Silkeborg.

- Vores distribution bliver meget mere effektiv, og vi får igen plads til at tage nye varer ind i sortimentet uden at skulle tænke på at udliste gamle. Vi fortsætter med at være os selv, og vores mission er også i morgen at arbejde for bæredygtighed og sund biodynamisk og økologisk mad til os alle – også de kommende generationer, og det giver en ualmindelig god mavefornemmelse, afslutter Niels Ebbe.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081