23948sdkhjf

Det sker: Konference ’Forskning – innovation – vækst’

Folk fra universiteter, GTS-institutter og industrien samles over to dage til inSPIRes konference - hvor fokus er hvordan forskningsresultater kan skabe værdi for fødevareerhvervet. Tilmelding er åben frem til mandag.
inSPIRes fødevarekonference sætter fokus på kombinationen af forskningsformidling og formidling af forskningsresultaternes værdiskabelse i fødevareindustrien.

Arrangementet finder sted tirsdag og onsdag den 22.-23. maj 2013, stedet er DI på Rådhuspladsen i København

inSPIRes 16 projekter sender hver en repræsentant fra projektet, som på 4-7 minutter kort og klart i en såkaldt pitch fortæller om, hvordan viden i projektet kan løse konkrete problemer eller skabe forretning i fødevareindustrien.

Hør blandt andet om ultralydsbehandling af mælk i forhold til forbedret og hurtigere strukturdannelser i smør og yoghurt, eller hør om hvordan en virtuel innovationsplatform vil øge konkurrencedygtigheden hos danske fødevarevirksomheder. Et pitchpanel uddeler en award til konferencens bedste præstation på talerstolen.

Få også den nyeste viden inden for:
  • Fødevarestrukturer, hvor du får den nyeste viden inden for fedtstrukturer, strukturdannelse ved hjælp af ultralyd og casein micellers struktur. Udover oplæg fra forskere inden for området, bidrager en repræsentant fra fødevareingrediensvirksomheden Chr. Hansen med et gæsteindlæg.
  • Produktionsoptimering i fødevareindustrien, hvor du får den nyeste viden om modellering af køling i industriskala og hvordan man kan monitorere kostindtag og madspild i storkøkkensektoren. Hør også om de nyeste metoder inden for identifikation af fremmedlegemer. Udover oplæg fra forskere, bidrager en repræsentant fra stålvirksomheden Uddeholm med et gæsteindlæg.
  • Prædiktion af fødevarekvalitet til proceskontrol, hvor du får den nyeste viden om forudsigelse af mælkekvalitetsparametre fra opskrift til målbaseret rengøringsprocedure og hæmning af skimmelvækst med beskyttende kulturer. Ud over oplæg fra forskere, kan du høre et gæsteindlæg fra repræsentant fra den bioteknologiske virksomhed Novozymes.


Der bliver rig mulighed for at industri, forskere og GTS-institutter uforpligtende kan diskutere og tale om muligheder i samarbejdsprojekter i inSPIRe. Kom og mød dine måske kommende samarbejdspartnere til konferences innovations-dating og poster session. Konferencen rundes af med uddeling af award til konferencens bedste poster.

Invitation og program finder du her.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11