23948sdkhjf

Succesfuldt bryghus flytter

Virklund Bryghus er vokset ud af sine gamle lokaler og flytter til nyerhvervet ejendom, hvor produktionsarealet fordobles.
Siden Virklund Bryghus startede i 2005 er den årlige omsætning kun gået frem og bryggeriets ejer Lars Tarstrup har nu købt bygningen ved siden af Idé Møbler på Mørksøvej for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel. Det skriver mja.dk.

- Vi har brug for mere plads. I de nye lokaler får vi fordoblet vores produktionsareal og gør samtidige vores lagerareal 50 procent større. Vores biler får bedre tilkørselsforhold, og derudover er der den fordel, at den nye beliggenhed gør det lettere for vores kunder at finde frem til Virklund Bryghus, siger indehaver Lars Tarstrup til lokalmediet.

Virklund Bryghus har overtaget den nye adresse per 1. maj og man forventer at være helt på plads i de nye omgivelser pr. 1. juni.

Lars Tarstrup siger i forbindelse med flytningen, at der ikke er planer om at investere i nyt udstyr. Bryghuset har i dag en kapacitet på cirka 750 liter færdigt øl per bryg, og det faste sortiment består af otte forskellige øl, hvortil der suppleres med en Påske Ale og en Jule Ale, når det er sæson.

Bryggeriet udmæker sig desuden ved at selv at stå for alt ligfe fra brygning til lagring, tapning, etikettering og levering til forhandlerleddet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094