23948sdkhjf

A Frost oplever international vækst

Trods aktive investeringer kan den nordjyske fødevareleverandør præsentere et 2012-regnskab med endnu et flot overskud.
A Frost A/S kommer ud af regnskabsåret 2012 med et resultat før skat på 9,4 mio. kr., hvilket af ledelsen betegnes som tilfredsstillende.

Direktør Claus Ravnsbo fortæller, at det er lykkes at øge omsætningen på det stærkt konkurrenceprægede marked gennem fortsat stort kundefokus og godt købmandsskab. Og selvom resultatet før skat ikke helt kan måle sig med sidst års overskud på 10,2 mio. kr., er der både tilfredshed og høje ambitioner om fortsat vækst at spore.

- Vi hviler bestemt ikke på laurbærrene og investerer konstant i at udbygge vores position i ind- og udland, hvilket koster lidt på bundlinjen, siger Claus Ravnsbo til Food Supply.

Fokus på udenlandsk vækst
En stadig større del af virksomhedens omsætning hentes ved aktiviteter uden for landets grænser, hvilket er helt i tråd med virksomhedens strategi.

- Det er glædeligt at konstatere, at vores produktportefølje appellerer internationalt, og at flere og flere udenlandske kunder får øjnene op for den merværdi, vi kan tilføre deres forretning, konstaterer direktøren.

Claus Ravnsbo blev udnævnt som direktør for A Frost i december 2011, og ved samme lejlighed rykkede virksomheden ind i nye og større lokaler på Fuglevænget 9, kun et par hundrede meter fra det gamle hovedsæde på Hasserisvej 125 i Aalborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079