Skal kaffen være stærk og syreholdig – eller mild og rund?
Kunstig intelligens kan bruges til mange ting - ikke mindst i fødevarebranchen, hvor algoritmer blandt andet kan bruges til at forudsige og forbedre smagen af kaffe.
Den erfaring har BKI Foods opnået efter et samarbejde med Made (Manufacturing Academy of Denmark), skriver non-profit foren...
Kaffe på formel: Kunstig intelligens bringer milliarder af forslag ned til 50
PR-foto: Made

Kaffesmagere hos BKI Foods har i mange år smagt på 200-300 kopper kaffe om dagen, men efter udviklingen af en kunstig intelligens-model kan den rette sammensætning, smag og pris sammensættes og forudsiges hurtigere. PR-foto: Made
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer