23948sdkhjf

Kaffe på formel: Kunstig intelligens bringer milliarder af forslag ned til 50

Skal kaffen være stærk og syreholdig – eller mild og rund?

Kunstig intelligens kan bruges til mange ting - ikke mindst i fødevarebranchen, hvor algoritmer blandt andet kan bruges til at forudsige og forbedre smagen af kaffe.

Den erfaring har BKI Foods opnået efter et samarbejde med Made (Manufacturing Academy of Denmark), skriver non-profit foren...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Emballagefirma har succes med at lade medarbejderne bestemme det hele selv
Rynkeby kritiseret for at vildlede på juiceemballage
Royal Unibrew brygger nu øl på solskin
Priskrigen med Coop var med til næsten at halvere Stryhns overskud
Tidligere Arla-leder overtager familieejet ostemejeri efter dødsulykke
Rygterne talte sandt: Arla klar med plantebaseret Lurpak i 2024
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093