23948sdkhjf

Fødevare-direktør får formandspost

Jan Mousing, direktør i Landbrug & Fødevarer og adm. direktør i Videncentret for Landbrug, blev torsdag valgt som ny bestyrelsesformand i Agro Business Park.
Jan Mousing glæder sig til sin nye opgave og har store ambitioner på selskabets vegne.

- Agro Business Park A/S har skabt en række spændende aktiviteter, som jeg gerne vil medvirke til at videreudvikle. For eksempel har Agro Business Park en unik evne til at fostre videnstunge iværksættervirksomheder. Flere af disse virksomheder og deres teknologier kan medvirke til at forstærke konkurrencekraften i landbruget og fødevareindustrien, og samtidig skaber iværksætterne nye jobs og vækst, siger Jan Mousing, der gerne ser Agro Business Parks kompetencer brugt i nye sammenhænge.

Skal styrke samarbejdet på tværs
- Det er vigtigt at styrke samarbejdet på tværs i den danske landbrugs- og fødevareklynge, så Agro Business Parks ressourcer kommer i spil i nye sammenhænge. Og her ser jeg store muligheder – også i samarbejdet med Agro Food Park ved Aarhus, hvor Agro Business Park allerede er til stede, siger Jan Mousing.

- Det at skabe nye produkter, services og virksomheder på baggrund af viden bliver helt centralt både for landbruget og fødevareindustrien, men også for Danmark generelt, spår Jan Mousing og fortsætter:

- Samtidig har Agro Business Park A/S allerede vist store evner til at skabe innovation, fx finansieret via EU-midler, der i fremtiden bliver en stadig vigtigere kilde til at finansiere innovation og forskning. Endelig har Agro Business Park A/S selv, via Agro Business Innovation A/S, adgang til risikovillig kapital.

Jan Mousing afløser på formandsposten medlems- og kommunikationsdirektør Leif Nielsen, Landbrug & Fødevarer, der har valgt at udtræde af bestyrelsen, hvor han har siddet siden 2006.

Udover Jan Mousing indtræder også Søren Porsbjerg, Landbrugschef, Nordea, og Ole Green, Strategisk udviklingschef, Kongskilde Industries A/S, som nye medlemmer i bestyrelsen for Agro Business Park A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078