23948sdkhjf

Nowaco bliver i familien

38-årige Katja Nowak Nielsen melder sig klar til at overtage sine forældres milliard-virksomhed, fødevaregrossisten Nowaco.
Katja Nowak Nielsen har truffet beslutning om at tage over efter sin 76-årige far, når han engang er klar til at give stafetten videre. Processen med at beslutte sig har været lang, men nu er hun ikke længere i tvivl. Det skriver Børsen i dag.

Hun er allerede via moderselskabet Tika Holding ejer af selskabet sammen med sin far Preben K. Nielsen og sin storesøster.

- Vi er en meget veldreven familievirksomhed uden lig i lasten. Vi tjener en masse penge, og det er svært at få forrentet sine penge bedre end her, så selvfølgelig skal det blive i familien, udtaler Katja Nowak Nielsen nu til avisen.

Hendes karirere i Nowaco er så småt kørt i stilling, så hun fremadrettet kan sikre Aalborg-familiens interesser fremadrettet. Og betsyrelsesformand Per Søndergaard understreger over for Brøsen, at bestyrelsen er fuldt ud trygge ved det planlagte generationsskifte, der efterhånden har været under opsejling nogle år.

Men hvornår Katja Nowak Nielsen officielt tager over efter farmand er der endnu ikke sat dato på, for han er stadig "i topform", lyder det fra Nowaco-datteren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094