23948sdkhjf

Skare-kurator melder udsolgt - køber af kødudstyr sælger nu ud på auktion

Knap fem måneder efter konkursen i Skare Meat Packers i Vejen kan konkursboets kuratorer nu konstatere, at arbejdet med at sælge virksomhedens aktiver er overstået.

- Vi har udsolgt. Alle produktionsmaskiner, løsøre og hele frostvarelageret er solgt, oplyser den ene af de to kuratorer, Corna Levin Munch.

Hun fortæller, at størstedelen af udstyret og inventaret er afhændet til en udenlandsk handelsvirksomhed, men ønsker ikke at oplyse hvilken. Der er tale om udstyr, som for en uges tid siden blev sat til salg hos det hollandske auktionshus Troostwijk Auctions.

Dermed kunne det være hvem som helst, der har købt Skare-udstyret og valgt Troostwijk til at sælge det videre via en internetauktion - men faktisk er det auktionshuset selv, der har købt stort ind i Vejen. Det fortæller Skare Meat Packers' tidligere ejer, Kurt Skare, til Food Supply.

Han har også selv været interesseret i udstyret, idet han stadig har planer om at bygge en ny, stor kødhandel op.

De mange maskiner og effekter, der er til salg hos Troostwijk indtil begyndelsen af juli, befinder sig stadig i Skare Meat Packers' bygninger i Vejen. 

Et stenkast derfra, i Agri Norcolds kæmpestore frostvarelager, ligger også stadig store mængder af det kød, som Skare Meat Packers havde på lager dér. 

- Vi er ikke færdige med at køre det ud til kunderne. Det forventer vi at være ved udgangen af august, siger Corna Levin Munch, som tilføjer, at der er tale om rigtig mange købere. 

Kuratoren ønsker ikke at oplyse, hvor meget kuratellet har fået for kødet og driftsmidlerne. For sidstnævntes vedkommende er der ifølge Corna Levin Munch tale om i alt fire-fem købere. 

- Nu er vi i gang med at få det hele afviklet og at få opmagasineret store mængder bogføringsmateriale og andet fysisk materiale. Der er 300 flyttekasser med papir, som bliver opbevaret i fem år og derefter destrueret.

- Desuden arbejder vi med at datasikre og få læst virksomhedens filer ud, så vi kan lukke serverne ned. Til det har vi ansat et eksternt konsulentfirma, fortæller kuratoren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093