Grøddeller, gulerodskage og alkoholfri øl tog årets produktpris
Dagligvarekoncernen Coop uddelte i weekenden sin traditionelle produktpris til tre fødevarer, som var blevet udvalgt til at deltage i finalen i forbindelse med kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem på Bornholm.
I kategorien for mad gik prisen til Grød og Hanegal, der sammen har sendt en nyhed ved navn grøddeller på markedet.
I drikkevarekategorien tog det alkoholfri bryggeri Doing Zero hæderen med sin Doing Zero Hazy Lazy.
Og i kategorien for konfekture valgte dommerpanelet at sende Banana Cph til tops med virksomhedens upcyclede gulerodskage, som Banana Cph laver i samarbejde med Frankly Juice.
Årets innovationspris gik til True Plant Mayo med chili, der produceres af Manna Food, mens publikumsprisen tilfaldt Fary Lochan Destillery for destilleriets solbærlikær.
I alt var 90 produkter tilmeldt konkurrencen, og de var inden weekenden skåret ned til 12 finaledeltagere.