23948sdkhjf

Danish Crown-afdeling gør klar til at rykke ind i de tidligere Skare-bygninger

Efter at have overtaget den konkursramte kødkoncern Skares hovedkvarter i Vejen 1. april gør Danish Crown nu klar til at tage en del af det kæmpestore areal i brug:

I begyndelsen af november flytter transportvirksomheden SPF-Danmark ind i den nyeste del af administrationsbygningerne, oplyser slagterikoncernen.

SPF-Danmark, der er en del af Danish Crown, tager sig af handel og transport af levende grise mellem besætningerne, både på det danske marked og på eksportmarkederne. 

Virksomheden ligger i forvejen i Vejen og skal således kun flytte cirka fire kilometer til det tidligere Skare-kompleks, der omfatter i alt cirka 14.000 kvadratmeter bygninger.

- Det giver overordnet set god mening for os i SPF at flytte ind for at udnytte cirka halvdelen af administrationsdelen. Med flytningen nøjes vi i Danish Crown med at have én adresse i Vejen i stedet for to, mens der stadig er god plads til andre aktiviteter i de resterende bygninger, siger Jens Kongensholm, der er administrerende direktør i SPF-Danmark. 

Flytningen forventes at blive klaret over en weekend, så medarbejderne i SPF-Danmark kan pakke deres ting ned om fredagen på det nuværende hovedkontor og møde ind i de nye fysiske rammer om mandagen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125