Lima Empanadas, der i Søften nordvest for Aarhus producerer den sydamerikanske specialitet empanadas - bagt butterdej med fyld - har fortsat blikket stift rettet mod at blive en stor fødevarekoncern.
Det skriver Randers Amtsavis, til hvem stifter og ejer Martin Juel Iversen fortæller, at det blandt andet skal ske ved fra næste år også at producere...
Jysk fødevareproducent vil udvide sortimentet - og leder efter en investor

Stifter Martin Juel Iversen (tv) og hans medarbejdere hos Lima Empanadas lægger manuelt fyldet i dejpakkeren, som lukker og former brødproduktet, inden det kører videre til pakkeren for enden af båndet. Foto: René Wibholdt
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement