Lima Empanadas, der i Søften nordvest for Aarhus producerer den sydamerikanske specialitet empanadas - bagt butterdej med fyld - har fortsat blikket stift rettet mod at blive en stor fødevarekoncern.
Det skriver Randers Amtsavis, til hvem stifter og ejer Martin Juel Iversen fortæller, at det blandt andet skal ske ved fra næste år også at producere...
Jysk fødevareproducent vil udvide sortimentet - og leder efter en investor
Foto: René Wibholdt

Stifter Martin Juel Iversen (tv) og hans medarbejdere hos Lima Empanadas lægger manuelt fyldet i dejpakkeren, som lukker og former brødproduktet, inden det kører videre til pakkeren for enden af båndet. Foto: René Wibholdt
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer