23948sdkhjf

Vinder af årets Fødevarepris er kåret

Økologiske æg fra Niels og Grete blev årets vinder af Fødevareprisen 2013.
Udvalget af nye produkter, der konkurrerede om årets Fødevarepris på Roskilde Dyrskue, var drevet af en sjælden set passion og innovationskraft. Så dommerne, heriblandt filmproducent Peter "Ålen" Aalbæk, chefkok fra Dragsholm Slot Claus Henriksen og Madkulturens direktør Judith Kyst, var udfordrede, da de skulle træffe valget.

Økologiske æg fra Niels og Grete løb med sejren
Det blev de velsmagende økologiske æg fra Niels og Grete, der løb med Fødevareprisen ved Roskilde Dyreskue 2013. På gården i Hinge, hvor Niels og Grete bor, er der fokus på det naturlige landbrug, hvor hønens livskvalitet er i fokus.

Det var netop den nære fortælling og det troværdige produktet, der gjorde udslaget for Madkulturens direktør Judith Kyst:

- Æg er noget vi altid har på køleskabshylden, og derfor skal det også være i orden. Niels og Grete viser med deres æg, hvordan passion og troværdighed kan smages.

Større, bedre og mere overraskende udvalg end nogensinde
Det var især produkternes smag og kvalitet, der sammen med de passionerede fortællinger bag, der imponerede dommerne.

- Der er en helt utrolig innovationskraft bag de produkter, jeg har set i dag. Jeg er imponeret over, hvor velsmagende og troværdige produkterne er, og hvor passioneret der fortælles om dem. Det her beviser, at fødevaredanmark kan noget unikt, udtaler Judith Kyst.

Kilde: Madkulturen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141