Selv om Gråsten Fjerkræ i Sønderjylland får alle sine kyllinger, ænder, gæs og kalkuner leveret i slagtet tilstand fra udlandet, er der masser af opgaver at varetage på fabrikken i Kværs, inden de færdige produkter bliver sendt ud til kunderne.
Rigtig, rigtig mange opgaver, lader produktionschef og medejer Alex Jensen forstå under et interview i e...
Søn og produktionschef: Han sælger 30 ton kylling om ugen
Gråsten Fjerkræ producerer hver uge cirka 30 ton kyllingeprodukter - ny emballage skal være med til at hæve de hele kyllingers andel

Alex Jensen og Gråsten Fjerkræ sælger kun en lille del af sine kyllinger i hel tilstand, men har nu investeret i en traysealer, der kan præsentere hele kyllinger i en osteklokkelignende emballage. Foto: Henrik Kongsgaard
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement