Selv om Gråsten Fjerkræ i Sønderjylland får alle sine kyllinger, ænder, gæs og kalkuner leveret i slagtet tilstand fra udlandet, er der masser af opgaver at varetage på fabrikken i Kværs, inden de færdige produkter bliver sendt ud til kunderne.
Rigtig, rigtig mange opgaver, lader produktionschef og medejer Alex Jensen forstå under et interview i e...
Søn og produktionschef: Han sælger 30 ton kylling om ugen
Gråsten Fjerkræ producerer hver uge cirka 30 ton kyllingeprodukter - ny emballage skal være med til at hæve de hele kyllingers andel

Alex Jensen og Gråsten Fjerkræ sælger kun en lille del af sine kyllinger i hel tilstand, men har nu investeret i en traysealer, der kan præsentere hele kyllinger i en osteklokkelignende emballage. Foto: Henrik Kongsgaard
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer