23948sdkhjf

Nye fyringer i Danish Crown rammer bredt

Besparelser for 100 millioner koster 160 jobs i ind- og udland

Den kriseramte slagterigigant Danish Crown har fundet yderligere 100 millioner kr. i en ny sparerunde, der samlet set koster 160 jobbet i flere lande.

Nyheden blev meldt ud torsdag eftermiddag.

Denne gang er det ansatte i administrationen, der må holde for. I Danmark er det ifølge Randers Amtsavis i alt 69 stillinger, der bliver nedlagt.

- Det skyldes dels, at vi nu er i en ny fase med at samle vores organisation. Vi har også haft et lavere aktivitetsniveau i og med, at vi har færre grise og dermed også nedlagt slagterier og driftsledere, og så er det en helt klar fokusering af vores virksomhed, sådan så vi får en stærkere eksekveringskraft, siger Tim Ørting Jørgensen, der er koncerndirektør i Danish Crown til avisen.

På hovedkontoret i Randers nedlægger man i alt 39 stillinger, og det har i praksis ført til 21 opsigelser. Ud over det er der nedlagt stillinger landet over.

- De fordeler sig bredt på vores over 10 fabrikker og kontorer i Danmark. Der er ikke et stort antal et specifikt sted, fortæller Jens Hansen, som er pressechef hos Danish Crown.

Læs også: Milliard-spareplan koster mangeårig topchef jobbet i slagterikoncern (food-supply.dk)

Samlet set har Danish Crown i år nedlagt 1500 stillinger, 1200 i produktionen og 300 i administrationen. Koncernen præsenterede i august en stor plan, der over to år skal forbedre indtjeningen med 1,5 milliarder kr.  

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093