23948sdkhjf

Bøffer og whiskysovs runder en milliard

| Af Kamilla B. Hansen | Tip redaktionen om en historie

Jensens Bøfhus voksede med 11 pct. sidste år og kædens stifter og adm. direktør øjner mulighed for at runde en milliard på bøffer og whiskysovs i år.

Jensens Bøfhus er populær blandt danskerne. Både når Familien Danmark skal ud at spise eller køber spareribs og sauce med hjem fra supermarkedet. Det viser det nyligt offentliggjorte regnskab, som Børsen omtaler i dag.

80 pct. af kædens omsætning kommer fra restauranter i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, mens resten hentes hjem i detailhandlen ved salg af spareribs og saucer i eget varemærke. I 2012 blev det således til en omsætning på 943 mio. kr. - en vækst på hele 11 pct. sammenlignet med 2011.

- Vi kan ikke holde en vækst på det samme niveau i år, men vi skulle gerne nå over 1 mia., siger stifter og adm. direktør i Jensens Bøfhus, Palle Skov Jensen til avisen.

Læs også: Glasfund i pulled pork fra Jensens Bøfhus

Overskuddet lød på 10,7 mio. kr. før skat, hvilket ikke helt levede op til forventningerne. Årsagen hertil skal findes i årets høje oksekødspriser samt nedskrivninger på en fejlslagen satsning på takeaway. Omlægningen af Franck A til bøfhus i Odense trak også resultatet i den forkerte retning.

Læs også: Bøfhus taber penge på udlandet

Jensens Bøfhus har i dag 48 restauranter fordelt på de fire lande, og ifølge Palle Skov Jensen er det planen at vokse med fire-fem nye restauranter om året. Han uddyber over for avisen, at kæden har et særligt godt øje til Sverige, hvor man mener, der er plads til 30-40 restauranter mere.


Mere om: Jensens Bøfhus
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Stor oliebrand standser produktionen hos ingredienskæmpe

Onsdag aften måtte syv brandværn rykke ud til en stor oliebrand hos ingrediensvirksomheden Essentia. Nu står produktionen stille på fabrikken i Gråsten

Supermarkeder sælger mindre af stor klimasynder

Det bliver i familierne: Micro Matic på nye hænder

Dansk Erhverv: Afskaffelse af IVSer betyder færre nye virksomheder

Fødevare mistænkes for at stå bag sjælden type salmonella

Danish Crown vil kopisikre kødeksport i digitalt forsøg

Nyhedsbrev

15.070 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

TripleNine i stor millioninvestering

Online Avis Arkiv

Italienere overtager midtjysk småkagefabrik i milliardhandel

Danish Crown henter ny CFO hos Ecco

Ny, stor fødevarekonference på Københavns Universitet

Aasted åbner afdeling i USA

Ikonisk slikproducent lander på laveste bundlinje siden 1998

Carlsberg lukker iværksætterbryggeri

Kaffehus har vokseværk: Vil vokse 100 pct.

Tekonoligisk Institut skal skaffe bedre ølsmag

Mejerigaarden sender topchef på porten

Lakrids-konge investerer i iværksættere

Stort underskud hos Daloon

Østjysk pålægsfirma i rekonstruktion

Dansk vodka præmieret

1

Chili Klaus' leverandør: Interessen er på retur

Fire nye fødevareiværksættere samler penge ind på internettet

Tre på stribe: SMV'erne vokser igen på omsætning og overskud

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Roskilde Festivals madboder får klimamenuer

Ægtepar: Derfor solgte vi vores sodavandssucces

Egentlig ville de lave dressing ...

Antallet af konkurser har været stigende i 2019

Arla vil afregne 10.000 landmænd efter klimaaftryk

Claus Meyer i minus for tredje år i træk

Flere danske virksomheder flytter produktionen hjem

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Plastlåg og sygdom: Arla overvejer at droppe samarbejde

Rusland forlænger importstop for fødevarer fra EU

Aktion afslører ulovligt fortyndet juice i Danmark

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Afsværing, afspækning eller afhinding af kød

40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar

Gravlund Industrigummi har åbent hele sommeren

BOGEs seneste milepæl inde for kompressorer

Verdens mindste Vision Sensor

Manicus Teknik præsenterer KTR koblinger til pumpeteknologi

Derfor er DiaLabXpo et besøg værd

Ferie? Bare rolig - vi er her hele sommeren.

ATyS d M fra Socomec

Oliefri vakuumering i fødevareindustrien

UR-robotarme øger produktionen 50% hos Raaco

Fagor storkøkken er populære kvalitetsprodukter

KTR BoWex Buetandskobling

Oliefri vakuumering i fødevareindustrien

Mathias elsker at nørde styretavler

JW Industri står klar hele sommeren

Overvågning og styring af elektricitet

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Trelleborg sætter Guinness World Record for den største O-Ring nogensinde

Højt specialiseret værksted med tilpassede løsninger

Prøv Daarbak's sommerspin!

Sådan bliver emballage mere bæredygtig

Fra semi til fuldautomatisk bigbag fyldesystem

Profvask.dk lancerer hele Fagors program af vaskemaskiner

Nye tiltag for at styrke relationer, innovation og udvikling.

Send til en kollega

0.202