23948sdkhjf

Turnaround i bryggeri: Nøglen til overskud ligger i det rigtige produktmiks

Bryggeriet Vestfyen vil øge salget af mærkevarer markant
Opskriften på, hvordan Bryggeriet Vestfyen igen skal blive en sund forretning, er på én gang både let og svær.

Let, fordi bryggeriet ifølge adm. direktør Jette Andersen har fundamentet på plads:

- Virksomheden har så stærke brands, og vi har en god organisation, så derfor synes jeg, at der er noget at arbejde med, siger hun.

På ølsiden er der fo...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094