23948sdkhjf

Daloon: Svære forhandlinger i sigte

Daloons direktør Hemming Van er bekymret forud for årets forhandlinger med detailhandlen.
Daloon har svært ved at sige nej til supermarkederne, da det er den eneste afsætningskanal, Daloon har i Danmark. Det oplyser Hemming Van i et interview med Børsen, hvor han omtaler de danske supermarkeder som nogle bisser.

- De vil helst ikke se nogen prisstigninger. Derfor er vi nødt til at skære endnu mere ind til benet, når vores omkostninger stiger. Det kan i hvert fald ikke komme på tale, at vi skal have mere for vores varer, hvis priserne stiger, siger Hemming Van til avisen.

Sådan var det ikke for år tilbage og den udvikling bekymrer Hemming Van. Han er nemlig tunget til at indgå aftalerne fordi han skal have nogle ordrer igennem produktionsapparatet. Dette r for dyrt at lade det stå stille og samtidig er det for dyrt at skulle sadle hele virksomhedens forretning om, forklarer han. I foråret var Hemming Van nødsaget til fyre 16 medarbejdere i Danmark og England for at kunne skabe plads til fremtidige investeringer.

- Det giver en følelse af at være meget låst, når vi i den grad er afhængige af at få nogle bæredygtige aftaler i hus med supermarkederne, siger Daloon-direktøren afsluttende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066