23948sdkhjf

Tre er fængslet for at bedrage Royal Unibrew for 26 millioner

To mænd og en kvinde blev torsdag i Retten i Næstved varetægtsfængslet i fire uger i en sag, hvor de er sigtet for at bedrage bryggerikoncernen Royal Unibrew for 26 millioner kroner

Det skriver sn.dk, som nævner, at der er tale om et ægtepar fra Næstved på henholdsvis 41 og 40 år samt en 43-årig mand Odense. Kvinden nægter sig skyldig, mens de to mænd delvist erkender.

Mandatsvigsagen handler om tre forhold, skriver sn.dk:

Dels er ægteparret sigtet for i perioden 2016-2020 at have ”misbrugt en skabt adgang hos Royal Unibrew” til uberettiget at have overført mindst seks millioner kroner til kvindens konto. Dels er de to mænd sigtet for i perioden 2018-2023 at have sendt mindst 13 millioner kroner fra Royal Unibrew til den 43-åriges anpartsselskab. Og dels er alle tre sigtet for at have overført mindst syv millioner kroner fra bryggerikoncernen til  anpartsselskab og derfra videre til kvindens  enkeltmandsvirksomhed.

De tre nu fængslede blev anholdt ved en koordineret politiaktion onsdag, hvor også en 46-årig kvinde fra Fyn blev anholdt. Hun er ligeledes sigtet i sagen, men blev ikke fremstillet med krav om fængsling.

Politiet har mistanke om flere gerningsmænd, oplyser anklager Thea Høst fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til sn.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.516