23948sdkhjf

Scanvaegt Systems indgår partnerskab med stor global virksomhed

Scanvaegt Systems har indgået partnerskab med Anritsu Infivis Ltd. – en førende leverandør af industrielt inspektionsudstyr - og kan nu tilbyde et udvidet program af inspektionsløsninger til industrien i Danmark

Scanvaegt Systems, en familieejet virksomhed, grundlagt af Knud Grundtvig i 1932, der beskæftiger cirka 220 medarbejdere, har indgået et samarbejde med internationale Anritsu.

Scanvaet Systems har hovedkontor i Aarhus, eget etikettrykkeri i Odense, et landsdækkede salgs- og servicenet i Danmark samt datterselskaber i Norge, Sverige og Tyskland samt forhandlere i andre europæiske lande. Anritsu er en global leder inden for inspektionsudstyr til fødevareindustrien, herunder checkweighers, metaldetektorer og røntgensystemer.

Det nye partnerskab gør Scanvaegt Systems til den officielle distributionspartner for Anritsu inspektionsudstyr i Danmark og Finland. Derudover vil Scanvaegt Systems også kunne levere Anritsu udstyr som en del af større integrerede pakkeriløsninger i forbindelse med projekter i Norge, Sverige, Tyskland og andre lande i Europa i forbindelse med projekter på tværs af Europa. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Med det udvidede produktprogram kan fødevareproducenter nu drage stor fordel af Scanvaegts løsninger til vejning, sortering og etikettering, som kan kombineres med det brede udvalg af Anritsus avancerede inspektionsteknologier inden for checkweighers, metaldetektorer og røntgensystemer. Kombinationen af teknologi fra de to virksomheder gør, at Anritsu udstyr nemt kan integreres i eksisterende Scanvaegt linjer, da de to mærkers HMI-systemer er så ens.

Det perfekte match

Anritsu-programmet omfatter en serie af hurtige og præcise checkweighers med hastighed op til 300 pakninger/min og en nøjagtighed helt ned til 0,1 g. I serien findes også en ekstremt kompakt kombo-maskine med integreret metaldetektor med en længde på blot 775 mm.

Michael Nyborg, International Business Manager hos Scanvaegt, udtaler:

- Vi er glade for det nye partnerskab og de mange effektive løsninger, vi nu kan tilbyde vores kunder. Anritsus ambitioner og værdier harmonerer godt med vores egne. Deres løsninger er det perfekte match af teknologi og ekspertise, som skaber reel værdi for vores kunder ved at sikre høj produktkvalitet og korrekt vægt-indhold, så reklamationer undgås.

Fælles teknisk ekspertise

Det nye partnerskab er ikke blot en strategisk salgsalliance, men også et forum, hvor de to virksomheder vil dele og samle deres tekniske ekspertise. Scanvaegts medarbejdere vil blandt andet deltage i kurser på Anritsus Supportkontor i Venlo, Holland, for at lære alt om virksomhedens teknologi og udveksle deres fælles viden om branchen.

Nye og eksisterende Scanvaegt kunder, der investerer i Anritsu udstyr, vil nu kunne drage fordel af virksomhedens efter salgssupport samt 24-7 kundesupport fra Anritsus teknologi-eksperter.

Michael Stuart, Anritsus europæiske salgsdirektør, tilføjer:

- Vi er meget spændte på dette nye partnerskab med Danmarks førende leverandør af fødevareteknologiudstyr. Vi ser frem til at dele bedste praksis og støtte Scanvaegt i at give sine kunder den fineste teknologi, der er tilgængelig både i dag og i fremtiden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079