23948sdkhjf

Topchefskifte i kyllingegigant under salg: Produktionsdirektør tager over

Det er kun en måned tid siden, at han sagde, at han ville blive på posten efter et salg.

Men nu har Jukka Nikkinen efter syv år som adm. direktør for HKScan Denmark - nu igen Rose Poultry - ifølge en pressemeddelelse besluttet at træde tilbage og overgive posten til nuværende produktionsdirektør Michael Juhl Jørgensen.

- Jeg har haft en fantastisk tid i Danmark både arbejdsmæssigt og privat, men jeg kan mærke, at efter syv år væk fra familien i Finland, er det nu tid til at komme hjem og overgive roret her til en anden. Jeg er meget stolt af, hvad vi har opnået i løbet af min tid i HKScan Denmark og jeg er glad for, at vi har en god intern efterfølger. Michael Juhl Jørgensen tager nu over. Jeg er sikker på, at den gode udvikling vil fortsætte og accelerere, da han har alt, hvad der skal til for at løfte virksomheden til et nyt niveau og et godt team omkring sig, siger Jukka Nikkinen.

Michael Juhl Jørgensen har mere end 25 års erfaring i fødevarebranchen, hvoraf de sidste 16 år har været i stillingen som produktionsdirektør i HKScan Denmark. Han overtager ansvaret for Rose efter 30. juni.

- Jeg er meget beæret over at overtage ansvaret og ser frem til at fortsætte, hvor Jukka slipper og sikre, at Rose Poultry forbliver at være Danmarks største kyllingeproducent. Jeg vil gerne takke Jukka for hans dedikerede væsen og hans ukuelige tro på, at Danmarks ældste kyllingeproducent også kunne blive Danmarks største kyllingeproducent. Der er vi i dag. Og det er i høj grad Jukkas fortjeneste og hans evne til at holde fokus i blæsevejr. Vi har aldrig stået så godt fast, som vi gør netop nu og fremtiden med nye ejere ser meget lovende ud, siger produktionsdirektør Michael Juhl Jørgensen.

Det fremgår ikke præcis, ud fra hvilken målestok Rose Poultry er større end rivalen Danpo. 

Michael Juhl Jørgensen bliver i første omgang konstitueret direktør i Rose og midlertidig EVP i den finske ledergruppe i HKScan, da virksomheden er under salg til Europas næststørste kyllingeproducent, hollandske Plukon Food Group. Salget forventes gennemført inden slutningen af 2024. Netop nu pågår der en proces med konkurrencemyndighederne for at godkende salget.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063