23948sdkhjf

Skare-konkurs efter 13.237 timers kuratorarbejde: Det varer år endnu

Fødevarebranchens suverænt mest spektakulære konkurs sidste år, den i privatejede Skare Meat Packers i Vejen, giver fortsat fast arbejde hos kuratorerne i boet, advokat Boris Frederiksen fra Poul Schmith/Kammeradvokaten og kollegaen Corna Levin Munch fra Kirk Larsen & Ascanius.

Det skriver Jyske Vestkysten, som har fået aktindsigt i blandt andet en opgørelse over kuratellets samlede arbejde i den del af Kurt Skares kødkoncern. I alt 13.237 timer var det per 31. maj blevet til siden februar 2023.

Læs også Kuratorer står til at tjene millioner på Skares kødkonkurs (food-supply.dk)

Regningen for boopgørelsen kommer dermed til at løbe op i et betragteligt millionbeløb - og den fortsætter med at vokse.

Kurator Boris Frederiksen har ikke et bud på, hvor stor den endelige regning bliver, men gætter på, at det kan tage to-tre år, før sagen er helt afsluttet.

- Der er flere komponenter, som spiller ind. Aktuelt er der aktiver for 110 millioner kroner i runde tal, og der er passiver for 500 millioner, og så er der mulige aktiver, som kan medføre, at vi kan komme op på noget, som minder om 250 millioner i aktiver. Kan vi reducere passiverne, ender man med en pæn dividende til kreditorerne, og det kommer også til at spille ind på, hvad arbejdet kommer til at koste, siger Boris Frederiksen til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125