23948sdkhjf

Kæmpe fremgang på to år: Har næsten tredoblet antallet af medarbejdere - og lagt mange millioner på bundlinjen

Efter at have navigeret igennem en udfordrende tid i corona-årene, har tiden efter givet Bjerrefisk masser af muligheder. Især i 2022 tog virksomheden et stort spring frem, og tendensen er fortsat i regnskabet for 2023

I 2022 tog Bjerrefisks aktiviteter et markant spring frem, hvilket gav et rekord stort resultat på 35,4 mio. kr. En markant forbedring fra 6,6 mio. kr., som resultat lød på i 2021. I det netop offentliggjorte 2023 regnskab, ses det at man i Frederikshavner-virksomheden har formået at holde niveauet fra året før.

- De sidste par år har vi haft udfordrende, men også gunstige markedsvilkår, og vi har turde løbe efter alle de muligheder dette har givet os, udtaler adm. direktør og medejer André Ellitsgaard, i en pressemeddelelse.

- Det vi har opnået de sidste par år har alene været muligt via en ekstraordinær indsats af de meget dedikerede medarbejdere, fortsætter han.

 Siden starten af 2022 har virksomheden næsten tredoblet antallet af medarbejdere, så virksomheden har også oplevet store forandringer organisatorisk. I dag tæller virksomheden 45 ansatte.

- Vi er lykkedes med at ansætte dygtige og motiverede medarbejder, og at de har alle været villige til at yde en væsentlig og altafgørende indsats for, at vi har været i stand til at håndtere den stigende efterspørgsel, som primært kommer fra krydstogtselskaber, storkøkkener og hotelkæder.

Sortimentet vokser

Bjerrefisk har egen produktion med forarbejdning af fisk. I dag er det imidlertid grossistvirksomhed indenfor handel med seafood, proteiner og kolonialprodukter, som fylder mest i virksomhedens omsætning som genereres fra kunder i hele verden.

- Vi bestræber os på at pakke kerneproduktet ind i ekstraordinær god service, og da dette koncept ser ud til at virke, fokuserer vi på at udvide dette med såvel nye varegrupper og nye kunder, siger direktøren som har ambitioner om at blive en one-stop-shop for virksomhedens kunder.

Udviklingen fortsætter

Bjerrefisk har i 2023 investeret massiv i kapacitet og tilførsel af kompetencer, og virksomheden står i dag et helt andet sted end for bare 2 år siden.

Virksomheden har netop taget et nyt frysehus i brug, og har i dag frysekapacitet på ca. 2.400 pallepladser, foruden egne lagre af køle- og tørvarer. Virksomheden oplyser at selvom det virkede som et ambitiøst projekt, da frysehuset blev projekteret, så forventer man, at Bjerrefisk inden længe igen skal overveje hvordan kapaciteten kan udvides.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14