23948sdkhjf

Konservesfabrik sætter overarbejde i timebank

En ny lokalaftale mellem ledelse og NNF skal sikre bedre planlægning af produktionen i de stille perioder på Tulips konservesfabrik i Vejle.
Aftalen går på, at al overtid ryger i en timebank og medarbejderne skal afspadsere de første 37 timer på fabrikkens lukkedage inden de kan få resterende overarbejde udbetalt. Det skriver vafo.dk

- For Tulip betyder det, at vi lettere kan tilrettelægge produktionen. På konservesfabrikken i Vejle producerer vi først, når vi har en ordre. Fabrikken leverer til 102 lande, og nogle gange har vi meget at lave, mens der andre gange er mere stille. Tidligere var vi nødt til at hyre og fyre medarbejdere i de travle og stille perioder. Fordelen for os er, at vi nu kan tilrettelægge arbejdet bedre, så vi kan sende medarbejdere på afspadsering i de stille perioder og bede medarbejderne arbejde ekstra, når der er behov for det. Vi prøver at planlægge arbejdet bedst muligt, så medarbejderne får ikke bare besked på at arbejde over, når de møder om morgenen, siger Tulips kommunikationschef, Rune Jungberg Pedersen til avisen.

Tulip har i alt 330 ansatte på konservesfabrikken i Vejle, men det er kun de 230 timelønnede i produktionen, der bliver berørt af den nye lokalaftale.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.162