23948sdkhjf

Friis-Holm Chokolade nu verdensmester

Verdens bedste mælkechokolade kommer fra danske Friis-Holm Chokolade, vurderede branchens eksperter ved International Chocolate Awards 2013 i London.
Den 9. maj høstede Friis-Holm Chokolade hele tre medaljer, en guld og to sølv, ved europamesterskabet International Chocolate Awards 2013 i London. Efter en veloverstået finale med vinderne fra både Europa og USA, kan den danske chokolademager Mikkel Friis-Holm nu kalde sig verdensmester.

- Vi er super stolte og meget glade for at kunne gå hele vejen og blive nummer et i mælkechokoladekategorien og få en delt andenplads i den mørke, lyder den umiddelbare reaktion fra Mikkel Friis-Holm.

Det er mælkechokoladen Dark Milk 55 procent, der høstede den flotte guldmedalje, mens den mørke chokolade Pure Dark Nicaliso 70 procent blev præmieret som næstbedst i sin klasse.

- Vi har allerede fået flere henvendelser fra både store kunder, chocolatiers der gerne vil bruge vores chokolade til deres fyldte chokolade og nye markeder. Men det allerbedste er, at det (placeringerne red.) styrker vores position på de eksisterende markeder og har skabt ekstra interesse hos potentielle kunder for vores nye amerikanske distributør, uddyber Mikkel Friis-Holm over for Food Supply.

Mikkel Friis-Holm har deltaget i festlighederne i London frem til i går og drager i dag til Origin Chocolate i Amsterdam, hvor han i selskab med verdens førende chokoladeeksperter og -producenter skal fortælle om hans passion for chokolade og hvordan han helt konkret arbejder med bæredygtig kakaoproduktion i sin virksomhed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078