23948sdkhjf

ISI Food Protection etablerer sig i Agro Food Park

Vækstvirksomheden, der har specialiseret sig i at beskytte fødevarer mod skadelige mikroorganismer, er ny beboer i viden- og innovationsparken Agro Food Park.
- Agro Food Park er det helt naturlige sted at placere vores virksomhed, og vi har store forventninger til, at vi med placeringen i parken bliver del af et meget stærkt innovativt miljø, siger Anne Elsser-Gravesen.

Hun er Managing Director i ISI Food Protection, som netop har skrevet kontrakt om at flytte ind i Agro Food Park.

Indflytningen sker, så snart den nyeste bygning i Agro Food Park er færdigbygget. Der er rejsegilde på bygningen mandag 4. november, og huset er klart til indflytning i juni 2014.

ISI Food Protection, der er etableret i 2010 og nu tæller ni medarbejdere, forsker i og rådgiver om, hvordan man bedst beskytter fødevarer mod skadelige mikroorganismer, for eksempel i form af sundhedsfarlige bakterier som salmonella og campylobacter.

I Agro Food Park kommer virksomheden til at råde over godt 400 kvadratmeter. En stor del af disse er særlige laboratorier, kaldet pilot plants, hvor man laver forsøg i småskala med at udsætte fødevarer for forskellige mikroorganismer, og efterfølgende analyserer, hvordan det påvirker holdbarheden.

ISI Food Protection har længe haft en ambition om at skabe et internationalt kompetencecenter for fødevaresikkerhed. Med etableringen af klyngesamarbejdet Danish Food Cluster, der har sekretariat i Agro Food Park, ser Anne Elsser-Gravesen positivt på muligheden for at nå det mål.

- Vi ser Danish Food Cluster som et ekstremt spændende initiativ, og etableringen af det er stærkt medvirkende til, at vi vælger Agro Food Park. Vi tror, at et stærkt klyngesamarbejde for hele fødevaresektoren naturligt vil have en positiv afsmitning på food protection-branchen, siger Anne Elsser-Gravesen.

Søren Madsen, der er Inspiration Manager i Agro Food Park ser frem til at byde de nye beboere inden for.

- ISI Food Protection passer med sin profil perfekt til Agro Food Park. Fødevaresikkerhed bliver et stadigt vigtigere tema for branchen og derfor er virksomheden et meget spændende supplement til de øvrige udviklingsvirksomheder, som bor i Agro Food Park, siger Søren Madsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188