23948sdkhjf

Året der gik: Gode aftaler med detailhandlen

Trods megen utilfredshed med dagligvarekædernes kontraktforhandlinger, lykkedes det alligevel for nogle at få skelsættende aftaler i hus i 2013.
I 2013 klagede producenterne fortsat om prispres fra detailkæderne, men året bød også på gode eksempler på samarbejdsaftaler med kæder og producenter. Og hvor nogle kunne melde om millionaftaler, fortalte andre virksomheder om aktivitet, der betød nyansættelser. Food Supply opridser her blot nogle af årets succes- historier.

Launis indgår millionaftale med Coop
Aalbæk-firmaet fik i januar forhandlet en aftale hjem med Coop om levering af sildeprodukter for mellem 20 og 30 millioner kroner.
Læs mere: Launis Fiskekonserves lander millionaftale med Coop

Himmerlandskød i Kiwi
KiwiMinipris valgte pr. 1. maj at tage Himmerlands hakkede oksekød i køledisken, blandt andet fordi den nordjyske kødforædlingsvirksomhed er front på sporbarhed.
Læs mere: Himmerlandskød i aftale med i aftale med Kiwi Minipris

Kohberg indgår partnerskab med Netto
Kohberg indgik i maj måned en aftale Netto om at levere frisk brød til kædens godt 400 butikker. Den aftale var blandet andet årsagen til, at brødgiganten igangsatte ansættelser for op mod 100 nye medarbejdere.
Læs mere: Kohberg går i offensiven

Mejeri øger produktionen
Holstebro Mejeri havde i året så meget succes med at sælge Kærgaarden og Lurpak til danskerne, at det i efteråret betød øget produktion og flere medarbejdere.
Læs mere: Holstebro Mejeri ansætter flere folk

Læs desuden
Thisted Bryghus sender øl over Atlanten
Slagteri udvider med aftenhold
Bisca ansætter i bundter
Easyfood rekrutterer via facebook
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078