Semifinalisterne klar til "Årets Kok"
Finalisterne til semifinalen i den prestigefyldte konkurrence "Årets Kok" er nu fundet.
De udvalgte semifinalister skal inden for to timer tilberede en ret ud fra en udleveret råvarekasse. Retten skal fremstilles til fem couverter.
Blandt deltagerne vil de 10 bedste blive udtaget som finalister til finalen, som finder sted den 16. marts 2014 i Messecenter Herning.
Semifinalisterne er:
•Brian Pedersen – Canblau Tapasbar
•Casper Sundin – Stammershalle Badehotel
•Chris Ladegaard Jensen – Kong Hans Kælder
•Christian Christensen – Radisson Blu, Fredensborg Hotel
•Claus Jørgensen – Restaurant Lieffroy
•David Andersen – Nimb - Terasse
•Dennis Juhl Jensen – Nordisk Spisehus
•Kristina Korsgaard Wolf – Garanium
•Lasse Starup Petersen – Brøggeriet Sønderborg
•Magnus M. Knudsen – Vila Dinning til 1/1-14
•Marc Nygaard Foged – Restaurant Geist
•Marcel Rodriques de Oliveira – Orangeriet
•Mark Vinther – Geist
•Mikkel Højborg Olsen – Restaurant Babette
•Mikkel Laursen – Restaurant Martino
•Morten Falk – Kadeau
•Nicolas Min Jørgensen – Norsminde Kro
•Rasmus Kofoed Sørensen – Radisson Blu Scandinavia Hotel
•Rene Trane Petersen – Hotel Saxkjøbing
•Thomas Topholt – Bryghuset Vendia
Dommerpanelet er også på plads og består af:
•Thorsten Schmidt, Malling & Schmidt, Risskov
•Bo Jacobsen, Restaurationen, København
•Rasmus Kofoed, Restaurant Geranium, København
•Per Hallundbæk, Falsled Kro, Millinge
•Anita Klemensen, Cottagerne, Klampenborg
•Thomas Herman, København