23948sdkhjf

McDonald's lukker restaurant i Aarhus

McDonald's Danmark lukker 30 år gammel restaurant i indre by som led i en samlet plan for området.
McDonald’s i Søndergade lukker søndag den 26. januar kl. 7.00 efter at have serveret burgere for århusianerne i 30 år. Lukningen er en del af McDonald’s Danmarks samlede plan for tilstedeværelsen i Aarhus, hvor der er åbnet to nye restauranter over de seneste fire år, senest i november 2013.

- Gennem de seneste fire år har vi udvidet antallet af restauranter i Aarhus fra seks til otte, og med gode placeringer på Aarhus Banegård og på Store Torv er vores århusianske gæster i indre by rigtig godt dækket ind, når det kommer til at få stillet sulten, fortæller Stephen Shillington, administrerende direktør hos McDonald’s Danmark.

Derudover gør restaurantens fysiske rammer, at det ikke længere er muligt at indrette køkkenet, så det kan leve op til McDonald’s krav, oplyser burgerkæden videre.

- Overordnet handler det om at optimere vores tilstedeværelse i Århus, så vores restauranter er placeret de rigtige steder. Derudover gør restaurantens fysiske udformning det ikke muligt at indrette køkkenet efter vores moderne krav og standarder. For det er klart, at når vi udvider vores menukort med nye produkter som fx vores nye nøglehulsmærkede burger og wraps, så er der også behov for at indrette anderledes, så vi har plads til det hele. De fysiske rammer i en restaurant er afgørende for, at vi både sikrer mest mulig effektivitet og de bedste fysiske arbejdsforhold, forklarer Stephen Shillington.

Der arbejder ca. 40 medarbejdere i restauranten, som alle er blevet tilbudt arbejde i de andre McDonald’s restauranter i byen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094