23948sdkhjf

Fødevareminister gæster Agro Food Park

Borgmester Jacob Bundsgaard tager imod, når fødevareminister Dan Jørgensen i dag besøger Aarhus for bl.a. at opleve Agro Food Park og den massive udvikling i den danske fødevaresektor i disse år.
Der venter et tætpakket program, når fødevareminister Dan Jørgensen i dag besøger Aarhus for sammen med borgmester Jacob Bundsgaard bl.a. at opleve Agro Food Park og mødes med nogle af topaktørerne inden for Aarhusområdets viden- og innovationsmiljøer i fødevaresektoren.

Den danske fødevaresektor har de seneste år understreget sin betydning for dansk økonomi, og i Agro Food Park i Aarhus udvikles aktuelt en række ambitiøse initiativer med internationalt sigte. Præcis derfor har fødevareminister Dan Jørgensen prioriteret at besøge Aarhus:

- Aarhus er som sit slogan på vej frem – også inden for fødevaresektoren. Jeg glæder mig blandt andet til at besøge de innovative medarbejdere i Agro Food Park og de gode folk i Økologisk Landsforening. Her håber jeg at se opfindsomhed og nyskabelser i verdensklasse og høre om nye spændende øko-tiltag, der skal skabe flere lokale arbejdspladser, siger fødevareminister Dan Jørgensen forud for besøget.

Borgmester Jacob Bundsgaard ser frem til at vise miljøet omkring Agro Food Park frem for ministeren:

- Agro Food Park er et stærkt bidrag til Danmarks unikke internationale position inden for fødevaresektoren. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi nu får muligheden for at præsentere det eksemplariske samarbejde mellem erhvervsliv, videninstitutioner og myndigheder. Og så ser jeg frem til en direkte dialog med ministeren om, hvordan vi kan styrke området yderligere – til glæde og gavn for både Aarhus og Danmark.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11