23948sdkhjf

Det sker: Global gateway to export

Udenrigsministeriet og Danish Food Cluster afholder onsdag den 30. april en stor konference med fokus på fødevareeksport.
Udenrigsministeriet og Danish Food Cluster sætter fokus på de nyeste fødevare-og markedstendenser, markedsadgang og nye eksportmuligheder globalt.

Fremtidsforsker og sociolog Birthe Linddal giver dagens første indspark ved at introducere til nogle af de mest relevante og spændende livsstilsændringer frem mod 2020 og giver sit bud på, hvilke konsekvenser de får for vores madvaner og daglige kost.

Det er også mulig at høre fødevarevirksomheden Uhrenholt fortælle om sin strategi på det afrikanske kontinent, Dansk Supermarked fortæller om nye demonstrationsfaciliteter i Bilka Tilst og Food From Denmark deler erfaringer med tilstedeværelse på de internationale fødevaremesser.

Desuden giver Arla Foods inspiration til, hvordan man dyrker en global virksomhed med fokus på fødevareeksport og dagen sluttes af med et indblik i internationale eksportfremstød, arrangeret af Dansk Landbrug & Fødevarer. Fokus bliver her på fire meget lovende eksportmarkeder, henholdsvis Japan , Canada, Rusland og Kina.

Se invitation og program her
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078